Author Topic: Téma číslo 4604 (7. 12. 2024) - Kdy taje sníh  (Read 43 times)

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Vím, že sotva začal padat, ale nevíte někdo, Kdy taje sníh?
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Banana Brannigan

• Padawan
  • Vele le...
  • *
  • Posty 15 Plus
    • View Profile
Rozpálená reakce
« Reply #1 on: 06. Dec 2024, 21:45 »
Rozpálená reakce

Pro Jawy zapojené do aargonarského jaderného programu to byl velký den, den, kdy měli samotnému vůdci ukázat, co posledního půl roku dělali. A jak se vypořádali s nedostatkem štěpného materiálu, který inovativně nahradili hliníkem.
Reaktor byl tedy relativně levný a mohli si dovolit postavit ještě jeden, jenom to v něm tedy netopilo tolik, jak by potřebovali. Přesto ho předváděli velmi pyšně.
„No, krása,“ pravil Putini a sarkasmus z toho vyloženě čpěl, „tak až to dosáhne teploty, aby to aspoň roztopilo sníh, dejte mi vědět.“
Asi by se urazili, ale většina z nich netušila, o čem to ten malý zmrd mluví.

Fandom: Star Wars
I s malým banánem se dá uhnat velká opice.

Simbacca

• Kapitán
  • Vele le...
  • *
  • The Progeny
    • View Profile
Termín teplotou
« Reply #2 on: 06. Dec 2024, 22:12 »
Termín teplotou

Fróði měl vodu rád, holky ještě radši, bylo by tedy divné, kdyby se nepokusil tyto své záliby nějak kombinovat. Nejjednodušší bylo zvaní rozličných kamarádek na společné plavání v Černém jezeře, přičemž toto zvaní svého času probíhalo dost podobně.
„Ses zbláznil?“ vytřeštila oči ta či ona, často hledíc z okna. „Ani mě nehne.“
„A jakože teď, nebo nikdy?“
„Teď, samozřejmě. Do budoucna to nevylučuju.“ On byl sice Frodo trochu debil, ale jako společnost k zahození nebyl, zejména když věděl, kdy si dát odchod.
„A kdy zhruba tak?“
„Přesně ti to neřeknu, ale určitě bych počkala aspoň do doby, kdy roztaje sníh.“

Fandom: Felix Felicis!
[„If you can't beat them, eat them.“]

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Poprašek na prasopsech
« Reply #3 on: 06. Dec 2024, 22:23 »
Poprašek na prasopsech

[„Tak co?“] vyzvídala kamarád chlupáče, co si šel za věštkyní pro radu ohledně jednoho životního rozhodnutí a ani teď nevypadal moc moudře. Z dobrého důvodu.
[„Já vlastně nevim,“] připustil a pokrčil rameny. [„Měl jsem prachy jenom na jednu věštbu a moc mi teda nepomohla.“] To kamaráda nepřekvapilo, ostatně několikrát se výslovně zmínil, že je celý ten nápad vrazit peníze zrovna do takového poradenství fakt kokotský. Ovšem pořád ještě nevěděl, proč přesně mu věštkyně nepomohla, možností bylo mnoho.
[„Proč? Neřekla ti, kdy to máš udělat?“]
[„Prej až na gerrakách roztaje sníh. Ale na gerrakách přece sníh netaje, ne?“]
[„Na jaře jo.“]

Fandom: Star Wars
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Ben Dover

• Drabbler
  • Le...
  • *
  • Relic of the Past
    • View Profile
Na stopě
« Reply #4 on: 07. Dec 2024, 18:29 »
Na stopě

I s dodatečnou výbavou se tady nahoře nedalo vydržet. Ronymu to takový problém nedělalo, Morvin ale nadšený moc nebyl. Stopovali je už opět několikátý den v řadě a rogue doufal, že se z téhle promrzlé části kontinentu dostanou co nejrychleji. Co ho ale znepokojovalo víc byl fakt, že vedle jejich stop byli stopy po někom čtvrtém. A vedle nich tu a tam důvěrně známé kapky zkrystalizovaného černého skla. O to víc znepokojující byl fakt, že kolem krystalických kapek nebyl absolutně žádný sníh. Bylo to jako by jej kontakt s látkou rozpustil a vypařil veškerou vodu pryč.
"Radši půjdeme." řekl Morvin.

Fandom: Dnd for dummies
....

“It is sometimes an appropriate response to reality to go insane.”

Další pískoviště: