Author Topic: Téma číslo 4588 (21. 11. 2024) - Severní Karolína  (Read 16 times)

Banana Brannigan

• Padawan
  • Vele le...
  • *
  • Posty 15 Plus
    • View Profile
Severní Karolína chce Radši být než snít.
I s malým banánem se dá uhnat velká opice.

Ben Dover

• Drabbler
  • Le...
  • *
  • Relic of the Past
    • View Profile
Lepší zlato v cizích rukou než hlava na špalku
« Reply #1 on: Today at 11:14 »
Lepší zlato v cizích rukou než hlava na špalku

Rony se zasnil. Viděl ty plné kapsy zlata. Zvlášní bylo, že první věc co ho napadla, byla potřeba koupit helze něco hezkého. Už se pomalu těmi nadnášejícími myšlenkami nechal unést, když ho Morvin zase posadil pevně nohama na zem.
"Já chápu, že by se ti ten poklad líbil." řekl suše.
"Tohle ovšem zavání krchovem tolik, že se už nad náma snášejí mrchožrouti." dodal.
Rony najednou posmutněl.
"Navíc, já mám rád svoji hlavu přesně tam, kde je. Na mým krku." přiložil ještě rogue.
"A i kdybych chtěl, radši budu pokračovat v životě, než být bohatá mrtvola někde za městem." uzavřel diskuzi. 

Fandom: Dnd for dummies
....

“It is sometimes an appropriate response to reality to go insane.”

Simbacca

• Kapitán
  • Vele le...
  • *
  • The Progeny
    • View Profile
Srubový sen
« Reply #2 on: Today at 22:34 »
Srubový sen

„Jak ses vyspal?“ zívl Finnian na Fúsiho, sotva ho od schodů zahlédl u stolu v kuchyni a vzpomněl si, že se mu toho včera ve srubu sešlo nějak víc než obvykle.
„Dobrý, jen se mi zdály šílený věci,“ odtušil syn na prázdninách a dolil si čaj.
„Něco prorockýho?“
Fúsi zaváhal. Ovšem protože matka v dohledu nebyla, nakonec se přiznal.
„To spíš ne, byl jsem tam já a čtyři holky ode mě z ročníku.“
„Slušný,“ zívl Fróði, který zrovna scházel schody a plánoval se ke snídani přidat, „ale spíš než ve snu doporučuju si to zažít, je to o dost lepší.“

Fandom: Felix Felicis!
[„If you can't beat them, eat them.“]

Banana Brannigan

• Padawan
  • Vele le...
  • *
  • Posty 15 Plus
    • View Profile
Sráčův sen
« Reply #3 on: Today at 23:15 »
Sráčův sen

Putini byl malý zmrd a velký kokot, ale úplně vydlabaná tykev mu na krku neseděla. Ke smůle všech těch, co proti němu museli stát a co museli vymýšlet celkem sofistikované způsoby, jak neustále odrážet jeho loupeživé bandy.
Dobře si tedy uvědomoval, že je hezké snít o vládě nad galaxií, která se mu jednoho dne bude klanět, ale že ještě o něco lepší je tím vládcem prostě být a všechny ty výhody si fakt užívat. A kdyby mohl, určitě by si vybral to druhé.
Jenže copak mohl, když mu všichni ti nacisti pořád tak strašně kazili všechny plány a nenechali ho?

Fandom: Star Wars
I s malým banánem se dá uhnat velká opice.

Další pískoviště: