Author Topic: Bonus číslo 543 (16. 12. 2024) - Svetr  (Read 67 times)

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Bonus číslo 543 (16. 12. 2024) - Svetr
« on: 14. Dec 2024, 16:02 »
K samomluvě coby tématu přidáme i jeden bonus a drabble na téma Svetr musí být jedním nepřerušeným monologem.

(uznávána bude opět i hardcore varianta na N*100 slov, kde N je přirozené číslo větší než jedna)
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Ben Dover

• Drabbler
  • Le...
  • *
  • Relic of the Past
    • View Profile
Ronyho slabší chvilka
« Reply #1 on: 16. Dec 2024, 14:39 »
Ronyho slabší chvilka

"Vážně? Doi jednoho? Kurva vážně? Thole všechno kvůli posranýmu kusu oblečení? Vidíš kolik je tu mrtvých lidí? Kolik je tu do prdele ostatků jak kdyby se tu prohnal kult. Vždyť tys tot u zmasakroval úplně na atomy. Jestli se o tomhle někdo dozví, tak je to průser jak vrata a ty budeš viset. Neber mě špatně Rony, ty hovada tady si nic lepšího po tom všem nezasloužily ale rozmrdat celou osadu na atomy jen kvůli tomu, že ti zničili tvůj oblíbený svetr po mamince takhle před vánoci mi přijde trošku extrémní řešení i na někoho psychicky labilního, jako jsi ty."

Fandom: Dnd for dummies
....

“It is sometimes an appropriate response to reality to go insane.”

Banana Brannigan

• Padawan
  • Vele le...
  • *
  • Posty 15 Plus
    • View Profile
Pletený/páraný
« Reply #2 on: 16. Dec 2024, 23:32 »
Pletený/páraný

„Jestli má tenhle svetr sentimentální hodnotu? No to si teda piš, že má. Ostatně jakou jinou by mohl mít, co, když je tak hnusnej? Jenže on to, mladá dámo, není jen tak nějakej svetr, jakejch si koupíš v Targetu kolik jen chceš. Tenhle jsem pletla sama, když jsi ještě byla na houbách, a původně to byl dárek pro tvého drahého kapitána tatínka. Čímž se dostáváme k tomu, co je na něm tak speciálního – já mu ho totiž pletla ručně, bez kouzel, jako dárek k Vánocům, ale kdykoliv mě nasral, tak jsem ho zas začala párat. Je dělanej asi na sedmadvacetkrát.“

Fandom: Felix Felicis!
I s malým banánem se dá uhnat velká opice.

Champbacca

• Velmistr
  • Vele le...
  • *
  • The Choosing One
    • View Profile
    • Metsola
Sváteční samomluva
« Reply #3 on: 16. Dec 2024, 23:51 »
Sváteční samomluva

[„Deníčku, nastav mi budík na příští rok, jo? Týden před Vánocema, ať se můžu sbalit, pokud budu teda naživu, a vypadnout včas někam do piče, kde mě těmahle kokotinama nikdo nebude srát. Ty vole, místo aby byl rád, že jsem se vrátil živej a zdravej, tak bude ještě remcat, že nevezu dárky. Najust ti tu příští rok něco nechám, a to ti garantuju, že se chytneš za hlavu a do příště si to zapamatuješ. Jen teda vymyslet co, když na to mám už ani ne rok a toustovač dostali ke svatbě… ha, no jasně, svetr z alpakomuta zní jako terno!“]

Fandom: Star Wars
I may be schizophrenic, but at least I have each other.

Simbacca

• Kapitán
  • Vele le...
  • *
  • The Progeny
    • View Profile
Sebelitostně-svetrová samomluva
« Reply #4 on: 25. Dec 2024, 22:55 »
   Sebelitostně-svetrová samomluva (nedělní žolík)

„Zatracení Jediové, to byl zase výjezd za všechny peníze, ještě že už jsem doma. Tak, na to, že mám všechny končetiny. Hmm, dobrý víno. Ale příště na to teda Jeho císařské milosti už seru, to se fakt nedá vydržet dlouho a jako vrchní polní maršál bych snad osobně na takovéhle akce ani lítat neměl, ne? Pokolikáté už mě povolal uprostřed noci, s tím, že nemá čas na pořádný brífink? To už ani nespočítám. A kolikrát z toho ten čas fakt nebyl? No, vlastně skoro nikdy, to je pravda. Ale přinejmenším dvakrát jsme letěli mimo Coruscant a to se mohl vykecávat třeba hodiny, kdyby chtěl, to ať mi nikdo nezkouší vymluvit. Ten Brandeys tenkrát, například. I když… to se vlastně chvíli vykecával a něco naznačil, pak jsme vypili lodní bar, zbytek cesty prospali a toho zmetka v cíli zničil i s kocovinou jako hovado, tam by sebedůkladnější brífink nic nezměnil. To ale nic nemění na tom, že když se někdo z těch magorů objeví na Coruscantu, tak si pro něj letí hned a mě bere s sebou. Copak nemá Inkvizici? A svou pravou ruku a minimálně tři haranty? Ti jsou na takové věci školení a nejspíš i zvyklí, já ne. Mě bere ze setrvačnosti, protože jsme spolu párkrát byli na tahu a asi mu přišlo, že když mi nevadí se bez předchozího plánu sbalit a vyrazit objevovat nové hospody, nebude mi vadit ani sbalit se a bez předchozího plánu vyrazit na lov nepřátel státu. Přitom i on musí vidět, že to jsou dvě ale úplně rozdílné věci. A že jako návnadu může použít i nižší šarži. Hmm, fakt dobrý víno. Nedal mi ho jako odměnu za ten minulý výjezd? Dal, no jistě. Má vkus, Jeho milost císařská. Rozhodně lepší dárek než ten dnešní svetr. Jasně jsem říkal, že chci pozlacený kyrys, a on mi dá kousavý hadr se zubatým sobem, to by snad za bonus nepovažovala ani žádná z těch jeho. Jestli ona to spíš není nějaká provokace? Třeba chce, abych ho s tím poslal někam a on mě pak mohl poslat do důchodu. Tam se mi ostatně bude svetr hodit víc než pozlacený kyrys. A možná by to tak bylo lepší, aspoň bych neriskoval, že mě na další akci nějaký z těch jelimanů přesekne vejpůl. A vůbec, tak jo, já se bránit nebudu. Já mu to ráno řeknu. Jen co dopiju tuhle parádní lahvinku a trochu se na to prospím.“

Fandom: Star Wars: Nightfall
[„If you can't beat them, eat them.“]

Další pískoviště: